Commentaren: 7
 • #7

  Familie Bont (woensdag, 13 september 2023 12:06)

  Onze meerdere ervaringen inmiddels met het catering bedrijf Moed is zeer positief. Eten prima en meer dan voldoende. Vooral hun flexibiliteit spreekt ons zeer aan. Of het nu bbq, feest, all in, alles is mogelijk.

 • #6

  Helga M. (woensdag, 01 december 2021 19:33)

  Onze eerste ervaring met het catering bedrijf Moed was zeer positief. Eten was prima en meer dan voldoende. Vooral hun flexibiliteit spraak ons zeer aan. Wij komen zeker weer bij hun terug.
  Nogmaals bedankt!

 • #5

  Tina en Piet Gram (woensdag, 25 augustus 2021 18:52)

  5 mei mijn verjaardag gevierd met de kinderen en kleinkinderen, we hadden al een goede ervaring met B-J Moed dus ook dit maal tent en BBQ catering besteld wat weer geweldig was. Omdat de kinderen in het midden van het land wonen bleven zij in dichtsbijzijnde B&B overnachten en 's-morgens ook het ontbijt door B-J Moed laten verzorgen wat een hoeveelheid aan vers gebakken broodjes vleeswaren, jammetjes, yoghurtjes en natuurlijk de jus en verse eitjes. Wij zijn nog niet een keer teleurgesteld vol lof B-J en Aaltje dank voor deze mooie herinnering voordat we naar Kreta afreisden.

 • #4

  Roland Slegers (dinsdag, 24 augustus 2021 07:56)

  We hebben met ons team een heerlijk weekend gehad, de catering super goed verzorgd! Het was lekker (warm/koud buffet, BBQ en 2x ontbijt), meer dan voldoende, zeer goed verzorgd en voor een goede prijs!

 • #3

  A. Koster (zaterdag, 26 oktober 2019 05:19)

  Ons trouwfeest werd verzorgd door BJ Moed. Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer tevreden. Het buffet viel in de smaak en de communicatie was super. De tenten waar ruim genoeg evenals het meubilair erin.

 • #2

  Lubben (dinsdag, 27 augustus 2019 19:26)

  25 aug 2019 We hebben een super familiedag gehad met 75 mensen vol eten en drinken swien aan spit en buffet met bbq niets tekort heerlijk genoten mijn complimenten voor alles op naar de volgende keer gr lukas en gina lubben

 • #1

  v/d Laan (woensdag, 10 juli 2019 15:36)

  Paar maanden geleden onze bruiloft gevierd in de tuin. All-in pakket. Dit was super. Alles werd geregeld van tent tot buffet. Krijgen nog steeds complimenten over hoe het geregeld was en dat het vlees/ salades super smaakte.
  Daarnaast is het fijn dat de communicatie snel verloopt.

Voorbeeld Arrangement!

Oktoberfest compact

Zie foto

€ 12,50

 • Beschikbaar

Boeren Buffet

Huur buffettafel + rok

€ 10,00

 • Beschikbaar

Transportkoste

60 cent per kilometer. Halen en brengen vice versa... afhalen en terugbrengen kan ook.

€ 0,60

 • Beschikbaar

Contact

moedbj@gmail.com