Commentaren: 11
 • #11

  Renate (dinsdag, 12 december 2023 09:25)

  Begin december hebben we gebruik gemaakt van jullie gourmet-arrangement.
  Dit is ons zeer goed bevallen.
  Vooraf goede, duidelijke en snelle communicatie.
  Alles zeer compleet, uitgebreid en lekker.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Een aanrader!

 • #10

  Carla (zondag, 10 december 2023 18:09)

  Alleen maar complimenten over de communicatie, de vriendelijkheid, de gehuurde spullen en service.
  Alles heel relaxed.
  Vakkundige, gezellige barman die goed voor de gasten zorgt! Bj biertje is idd “hoofdpijn-vrij” :) die garantie kreeg ik. De snack kar is zeker een aanrader! Lekker en huisgemaakte producten en ook hier werd er gezorgd dat mijn gasten niets tekort kwamen.

  Bedankt mannen!

 • #9

  W. Poelman (maandag, 13 november 2023 17:53)

  Onze ervaring met het caterings bedrijf Moed is ook zeer positief. ze zijn zeer flexibel en doen ook hun uitterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen op ons 25 jarige bruiloftsfeest hebben ze zowel de catering voor het eten met de foodtruck als ook het drinken met de bar, beide waren goed verzorgt.
  Van beide was er ruim voldoende aanwezig het eten was lekker en goed bereid.
  met elkaar een zeer geslaagde avond/feest, wij komen dan ook zeker weer bij hun terug.

 • #8

  Fam Pals (vrijdag, 15 september 2023 18:46)

  we hebben BJ Moed ingeschakeld voor onze bruiloft ze hebben de hele catering gedaan inclusief tent verhuur en meubilair.

  Ze zijn flexibel. Denken mee in oplossingen. En je krijgt een nette offerte

  Het feest was fantastisch het eten was echt goed ook de gasten waren zeer positief over het eten vooral de dikke lappen vlees. de kwaliteit is echt op en top zichtbaar

  het personeel was heerlijk vrolijk deden prachtig mee met de sfeer echt 2 top mensen hebben zelf vast ook een top avond gehad .

  wij schakelen ze weer in bij een feest ga zo door toppers

  gr fam Pals

 • #7

  Familie Bont (woensdag, 13 september 2023 12:06)

  Onze meerdere ervaringen inmiddels met het catering bedrijf Moed is zeer positief. Eten prima en meer dan voldoende. Vooral hun flexibiliteit spreekt ons zeer aan. Of het nu bbq, feest, all in, alles is mogelijk.

 • #6

  Helga M. (woensdag, 01 december 2021 19:33)

  Onze eerste ervaring met het catering bedrijf Moed was zeer positief. Eten was prima en meer dan voldoende. Vooral hun flexibiliteit spraak ons zeer aan. Wij komen zeker weer bij hun terug.
  Nogmaals bedankt!

 • #5

  Tina en Piet Gram (woensdag, 25 augustus 2021 18:52)

  5 mei mijn verjaardag gevierd met de kinderen en kleinkinderen, we hadden al een goede ervaring met B-J Moed dus ook dit maal tent en BBQ catering besteld wat weer geweldig was. Omdat de kinderen in het midden van het land wonen bleven zij in dichtsbijzijnde B&B overnachten en 's-morgens ook het ontbijt door B-J Moed laten verzorgen wat een hoeveelheid aan vers gebakken broodjes vleeswaren, jammetjes, yoghurtjes en natuurlijk de jus en verse eitjes. Wij zijn nog niet een keer teleurgesteld vol lof B-J en Aaltje dank voor deze mooie herinnering voordat we naar Kreta afreisden.

 • #4

  Roland Slegers (dinsdag, 24 augustus 2021 07:56)

  We hebben met ons team een heerlijk weekend gehad, de catering super goed verzorgd! Het was lekker (warm/koud buffet, BBQ en 2x ontbijt), meer dan voldoende, zeer goed verzorgd en voor een goede prijs!

 • #3

  A. Koster (zaterdag, 26 oktober 2019 05:19)

  Ons trouwfeest werd verzorgd door BJ Moed. Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer tevreden. Het buffet viel in de smaak en de communicatie was super. De tenten waar ruim genoeg evenals het meubilair erin.

 • #2

  Lubben (dinsdag, 27 augustus 2019 19:26)

  25 aug 2019 We hebben een super familiedag gehad met 75 mensen vol eten en drinken swien aan spit en buffet met bbq niets tekort heerlijk genoten mijn complimenten voor alles op naar de volgende keer gr lukas en gina lubben

 • #1

  v/d Laan (woensdag, 10 juli 2019 15:36)

  Paar maanden geleden onze bruiloft gevierd in de tuin. All-in pakket. Dit was super. Alles werd geregeld van tent tot buffet. Krijgen nog steeds complimenten over hoe het geregeld was en dat het vlees/ salades super smaakte.
  Daarnaast is het fijn dat de communicatie snel verloopt.